top of page
morgan.jpg

Om Morgan

Eier, vert & healer

Morgan er født i 1972, og kom til Bjørge som 1-åring. Her var han med i driften av gården i hele sin oppvekst.

Gården og landskapet rundt flettet seg tidlig dypt inn i Morgans hjerte og sjel, og i 2006 fikk han overta gården, og har drevet den siden.

I tillegg til å drifte gården, og jobbe som anleggsgartner, er Morgan levende opptatt av tradisjon og nærhet til naturen. Dette tar form av å i vareta naturlandskapet, leve av naturen og drifte bærekraftig, i tillegg til en interesse for sjamanisme og meditasjon. Dette har gitt en ny dybde til de sammenhengene han alltid har opplevd med alt liv rundt seg.

Høsten 2018 starten han på sin utdannelse til Angelosterapeut, og våren 2021 var han ferdig utdannet. I løpet av denne tiden har han tatt imot kunder til prøvebehandlinger, og etterhvert ordinære behandlinger og trommereiser.

Morgan er dypt berørt av møte med mennesker i healing, samtale og trommereiser.
Lavvoen som han reiste med tømmer fra egen skog, i 2020, utgjør i dag hjertet i hans healing praksis. Her ved bålet i lavoen får både trommen og healingen komme til sin rett, og mennesker finner veien hjem til sitt eget hjerte.

Morgan ønsker deg hjertelig velkommen til healing, tromming eller til en personlig retreat i møte med naturen på Bjørgo.

Om Morgan: About
bottom of page